Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Διάλεξη για την ομαλή προσαρμογή στο βρεφονηπιακό σταθμό στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (30/10)

Διάλεξη για την ομαλή προσαρμογή στο βρεφονηπιακό σταθμό στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (30/10)

kindergartendemo_gegen_unzumutbare_bedingungen_kindergarten20121004111042«Ομαλή προσαρμογή στο Βρεφονηπιακό Σταθμό. Άγχος αποχωρισμού και προσκόλληση στη μητέρα», είναι το θέμα της ενδοαφέρουσας διάλεξης, που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).Στόχος της διάλεξης είναι να ενημερωθούν οι γονείς προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μετάβαση και την προσαρμογή των παιδιών τους από την αγκαλιά της οικογένειας στην αγκαλιά του Παιδικού Σταθμού.

Ομιλήτρια στη διάλεξη θα είναι η κα Ευγενία Μαυρομάτη, Παιδοψυχολόγος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

Η κα Μαυρομάτη, μετά την ομιλία της, θα απαντήσει σε ερωτήσεις γονέων γι αυτό το σημαντικό θέμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.