Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Διάλεξη: «Γιατί χρειάζεται η Ψυχολογική Θεραπεία;» από τη Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean (18/10)

Διάλεξη: «Γιατί χρειάζεται η Ψυχολογική Θεραπεία;» από τη Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean (18/10)

medi_6

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, διοργανώνει διάλεξη με θέμα «Γιατί χρειάζεται η Ψυχολογική Θεραπεία;». Εισηγήτρια της διάλεξης είναι η κα Έλενα Χριστοπούλου, Ψυχολόγος, Γνωστική-Συμπεριφορική Θεραπεία, η οποία θα αναλύσει την ουσία και την χρησιμότητα της Ψυχολογικής Θεραπείας, ως μέσο κατανόησης του εαυτού και των άλλων. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2–4 την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, στις 18.00.

Η καθημερινότητα, ιδίως στην σημερινή εποχή, δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα τα οποία χρήζουν καταπολέμησης. Πολλές φορές η οικογένεια και οι φίλοι δεν έχουν το γνωστικό υπόβαθρο για να συμπαρασταθούν ή να συμβουλέψουν ανθρώπους που βρίσκονται σε απόγνωση ή αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα. Σε αυτό το σημείο, εισέρχεται η Ψυχολογική Θεραπεία, ως μέθοδος ίασης, αλλαγής και βελτίωσης της καθημερινότητας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες-προεγγραφές: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310287779,

medcollege@medcollege.edu.gr, http://www.medcollege.edu.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.