Αρχική InfoMommy Νέα Διανομή ανθρωπιστικού υλικού από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο νησί της Λέσβου

Διανομή ανθρωπιστικού υλικού από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο νησί της Λέσβου

foto lesvos2

Μπροστά στο σοβαρό προσφυγικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας, ο Ελληνικός Ερυθρός καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε οι οικογένειες και τα μικρά παιδιά να λάβουν άμεσα ανθρωπιστικό υλικό. Έτσι, την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015, 4μελές κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και 2 εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκαν το νησί της Λέσβου, στα πλαίσια υλοποίησης χρηματοδοτούμενου προγράμματος της ΔΟΕΣ ύψους 300.000 ελβετικών φράγκων, προκειμένου να ξεκινήσει η φάση διανομής του προγράμματος.

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου, ξεκίνησε η διανομή του ανθρωπιστικού υλικού από εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τοπικού Τμήματος της Λέσβου καθώς και από προσωπικό του ΕΕΣ.

foto lesvos3

Η διανομή, η οποία θα συνεχιστεί και για τον επόμενο μήνα, πραγματοποιήθηκε σε 3 πτέρυγες στο Κέντρο υποδοχής στη Μόρια και επωφελήθηκαν άμεσα 450 άτομα μεταξύ των οποίων οικογένειες με μικρά παιδιά και βρέφη.

Συνολικά, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, σε τρεις ημέρες, διένειμε άμεσα ανθρωπιστικό υλικό σε παραπάνω από 1.000 οικογένειες στα νησιά της Κω και της Λέσβου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.