- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Διαψεύδει η οικογένεια Πισπιρίγκου το σημείωμα της Τζωρτζίνας – Δολοφονία ο θάνατος της Ίριδας – 4 σημεία που “δείχνουν” τους δράστες

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι ανατροπές στο θρίλερ της υπόθεσης των 3 παιδιών στην Πάτρα. [2]

Το σημείωμα της Τζωρτζίνας που “άναψε φωτιές”

Πριν λίγες μέρες ήρθε στο φως ένα ιδιόχειρο σημείωμα της 9χρονης Τζωρτζίνας  [3] που δείχνει πώςς αισθανόταν για τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου. Γράφει χαρακτηριστικά: “Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι” και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ μια γραμμή πιο κάτω γράφει “εγωίστρια“. Μετά με μολύβι η 9χρονη έχει κάνει μια μουτζούρα και γράφει “επίσης θα έρθει η Χαρούλα”. Μάλιστα τη λέξη μαμά τη γράφει με τα δυο “μ” κεφαλαία. Κάτι που δεν κάνει στις υπόλοιπες λέξεις.

Πρόκειται για σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε στο σχολείο, που έγραφε ασκήσεις της. Όλα αυτά φυσικά πριν το μεγάλο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί στην εγκεφαλοπάθεια, καθώς μετά από αυτό δεν ήταν δυνατόν η Τζωρτζίνα να γράψει.

Διαψεύδει η οικογένεια Πισπιρίγκου το σημείωμα της Τζωρτζίνας

Το πρωί της Πέμπτης (2/6) η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων διαψεύδει ότι το σημείωμα της Τζωρτζίνας ανήκει σε εκείνη και αποκαλύπτει πως κάποιος άφησε ψεύτικο σημείωμα.

Δολοφονήθηκε και η Ίριδα – Τα τέσσερα στοιχεία που θα «κάψουν» τους ενόχους

Μετά την κατηγορία ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε και την Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται στο Κορυδαλλό ως ύποπτη, πληροφορίες αναφέρουν ότι και το 6 μηνών βρέφος της οικογένειας είχε την ίδια… τύχη. [4]

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα ήταν υποχρεωμένη να συμπεριλάβει στην ιατροδικαστική έκθεσή της για την Ίριδα το πόρισμα της παθολογοανατομικής εξέτασης της κ. Μητσέλου, που διέγνωσε ως αιτία θανάτου την αγενεσία φλεβοκόμβου.

Έγκυρες, ωστόσο, ιατροδικαστικές πηγές, σύμφωνα με το pelop, αναφέρουν ότι η κ. Τσιόλα στην κατάθεση που αναμένεται να δώσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δεν πρόκειται να αποδεχθεί την αγενεσία του φλεβόκομβου ως αίτιο του θανάτου της Ίριδας! Αντιθέτως, θα επικεντρωθεί στην δική της διαπίστωση (πνευμονικό οίδημα) και προβλέπεται να είναι άκρως επεξηγηματική, ώστε να γίνει πλήρως κατανοητός από τους ερευνητές της υπόθεσης ο «μηχανισμός θανάτου» της Ίριδας.

Τα τέσσερα στοιχεία που θα «κάψουν» τους ενόχους

Όπως αναφέρουν πάντα οι ίδιες πληροφορίες του pelop.gr [5], προκύπτουν τα εξής τρία συμπεράσματα:

Στο «φως» οι εξετάσεις της Τζωρτζίνας μία εβδομάδα πριν πεθάνει

Παράλληλα, η εκπομπή  «Super Κατερίνα» αποκάλυψε τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας μία εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με τη φωτογραφία ντοκουμέντο που ήρθε στα χέρια της εκπομπής, μεταξύ άλλων ορισμένες ουσίες ήταν απίστευτα υψηλές, όπως η τροπονίνη που βρέθηκε σε ποσότητα 15 φορές πάνω από το κανονικό. 

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha παρουσίασε το ντοκουμέντο των εξετάσεων της Τζωρτζίνας και στο έγγραφο φαίνεται πως η τροπονίνη στον οργανισμό της ήταν 169,50 ενώ το όριο αναφέρεται στο 15,6! Η αυξημένη ουσία σημαίνει ότι υπάρχει επίδραση στην καρδιά για να λειτουργήσει και να αντισταθμίσει τον εξωγενή παράγοντα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Τι συμβαίνει στο Καραμανδάνειο και γιατί κινδυνεύει να κλείσει; Ο διοικητής Π. Αθανασόπουλος στο Infokids.gr [7]

Εφιάλτης: Ληστής της έκλεψε το αμάξι με το μωρό της στο πίσω κάθισμα -της είχε συμβεί το ίδιο ως μωρό! [8]

Θρήνος στη Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή δύο νέες μητέρες [9]