Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Διασκεδάζουμε στο Λούνα Παρκ στη ΔΕΘ

Διασκεδάζουμε στο Λούνα Παρκ στη ΔΕΘ

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΔΕΘ 1

Αποτελώντας θεσμό στο χώρο της ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, το Λούνα Πάρκ Amletino, φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, από τις 7 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει εκεί  έως τις 15 του μήνα, τελευταία ημέρα της Έκθεσης. Το στοίχημα του, είναι να αναβιώσουν οι επισκέπτες, τις ανεπανάληπτες στιγμές κεφιού και ξεγνοισιάς του παλιού Λούνα Παρκ.
Για να επιτευχθεί αυτό, οι αρμόδιοι έχουν τοποθετήσει στο χώρο  του Λούνα Παρκ διαχρονικά παιχνίδια, όπως συγκρουόμενα, ρόδα, καρουζέλ, μπαλαρίνα, σκοποβολή, κρίκους, γύρο του θανάτου, τρενάκια, το τούνελ των παραισθήσεων, πισίνες με μπάλες, φουσκωτά κ.ά. Κάθε παιχνίδι, αποτελεί και μια ξεχωριστική διασκεδαστική εμπειρία, ενώ η προσιτή του τιμή (2 Ευρώ, το παιχίδι)  επιτρέπει την επανάληψή του.

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΔΕΘ 2

Το Λούνα Παρκ της ΔΕΘ λειτουργεί τις καθημερινές, από τις 17:00 έως τις 24:00 και το Σαββατοκύριακο  από τις 10 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.