Αρχική InfoSchool Λύκειο Διασχολικοί Αγώνες ποδοσφαίρου ενάντια στις εξαρτήσεις στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σπατών (5/4)

Διασχολικοί Αγώνες ποδοσφαίρου ενάντια στις εξαρτήσεις στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σπατών (5/4)

 Η Ενωση Γονέων Σπάτων - Αρτέμιδος μαζί με μαθητικά συμβούλια των Γυμνασίων και Λυκείων Σπάτων - Αρτέμιδος διοργανώνουν διασχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ αφιερωμένους στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 5 Απρίλη, από τις 10.30 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., οπότε θα γίνει και η βράβευση των ομάδων, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

«Λέμε "όχι" σε όλα τα ναρκωτικά, λέμε "ναι" στη ζωή. Κλότσα την μπάλα κι όχι τη ζωή σου. Παίξε ομαδικά κι όχι εξατομικευμένα. Σκόραρε στο γήπεδο, μην είσαι θεατής στο περιθώριο», είναι τα συνθήματα του αθλητικού τουρνουά.

Η διοργάνωση έχει τη στήριξη της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, ενώ θα συμμετάσχουν το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και Θεραπευτικές Κοινότητες του ΚΕΘΕΑ.
Στη συνέχεια, την Πέμπτη 10 Απρίλη, θα γίνει και εκδήλωση με θέμα «Εφηβεία, ναρκωτικά και αλκοόλ», στις 18:00 μ.μ., στο Λύκειο Αρτέμιδος, με ομιλητές από το ΕΣΥΝ και το Τμήμα Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.