Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Διαχειρίσου το βάρος σου - Πρόλαβε την παχυσαρκία (30-31/1)

Διαχειρίσου το βάρος σου - Πρόλαβε την παχυσαρκία (30-31/1)

diadrastiki-diimeri-ekdilwsi-diatrofis-30-31-ian-15-metro-sintagmatos-diatrofi-ygeia-afisa-newsletterΗ Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία  με πρόεδρο της τον κλινικό διαιτολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, διοργανώνει διήμερη εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό αφιερωμένη στο σημαντικότατο θέμα της αλληλεπίδρασης διατροφής και υγείας, στις 30 & 31 Ιανουαρίου στο μετρό Συντάγματος. Σκοπός αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση του κοινού για θέματα σωστής διατροφής. Είναι γνωστό ότι η κακή διατροφή συσχετίζεται τόσο με την παχυσαρκία, όσο και με σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας.  Με κεντρικό σύνθημα "Διαχειρίσου το βάρος σου! Πρόλαβε την παχυσαρκία! Ενημερώσου για τα διατροφοεξαρτώμενα νοσήματα!" είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθούμε για το πώς θα αποκτήσουμε υγιείς διατροφικές συνήθειες και θα απαλλαγούμε από το περιττό βάρος.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου (9.00 έως 20.00), οι ενδιαφερόμενοι (μικροί και μεγάλοι) θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δωρεάν διατροφολογικό check-up, να αξιολογήσουν τη σωματική τους κατάσταση και τις διατροφικές τους συνήθειες. Ταυτόχρονα, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να λάβουν δωρεάν προσωπικές συμβουλές δίαιτας και διατροφής από μία πολυπληθή ομάδα περισσότερων από 60 διατροφολόγων μελών της ΕΛ.Δ.Ε., σε κατ΄ιδίαν συνεντεύξεις. Επιπλέον, σε όλους του επισκέπτες θα μοιραστεί το ενημερωτικό έντυπο της ΕΛ.Δ.Ε. «Καταρρίπτοντας 10 κοινούς διατροφικούς μύθους». Τέλος, κατά τη διάρκεια του διημέρου θα διεξάγονται ενημερωτικές ομιλίες έγκριτων επιστημόνων σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του τμήματος Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α΄Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφία», της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων.

Είμαστε ό,τι τρώμε: Διατροφικές συμβουλές για κάθε ηλικία

10 μύθοι και αλήθειες για την παιδική διατροφή!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.