Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Διεθνείς διακρίσεις για φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Διεθνείς διακρίσεις για φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

_____1-1Το 1ο και το 2ο βραβείο έλαβαν φοιτητές του Δ.Π.Θ. στον Διεθνή Διαγωνισμό IEEE IAS Myron Zucker Undergraduate Student Design Contest για το 2015. Πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Ε. Μπαφούνης, Ε. Ψωμάς και Α. Σημαδόπουλος, τελειόφοιτοι του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, έλαβαν μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό Myron Zucker της IEEE Industrial Applications Society για το 2015 και έλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία της ομαδικής εργασίας.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του φοιτητικού Παραρτήματος της IEEE IAS και φοιτητής κος Αριστοτέλης Φαρμάκης, υπό την επίβλεψη του κου Αθανασιάδη, έλαβε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία των ατομικών εργασιών στο διαγωνισμό Myron Zucker της IAS.

Επίσης, η φοιτήτρια κα Χριστίνα-Παναγιώτα Μάλλιου, η οποία κατέχει την εξής θέση στην IAS: CMD Chapter and Member Promotion and Support Committee Chair & PR Subcommittee Chair, έλαβε το βραβείο «Outstanding IAS CMD Officer» για την προσφορά της στην IAS.

Οι διακρίσεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ, μιας και το το φοιτητικό παράρτημα του ΔΠΘ έλαβε και φέτος τα βραβεία, Most Happening Chapter Contest 2015 1st prize και CHAPTER WEB CONTEST 2015 1st prize.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.