Αρχική InfoTeens Νέα Διευθυντής Γαλακτοκομικής Σχολής για Βαγγέλη: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Με βάση τις δυνατότητες που είχα έκανα ό,τι ήταν δυνατόν»

Διευθυντής Γαλακτοκομικής Σχολής για Βαγγέλη: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Με βάση τις δυνατότητες που είχα έκανα ό,τι ήταν δυνατόν»

Baggelis-Giakoumakis«Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Με βάση τις δυνατότητες που είχα -προσωπικό και υποδομές- έκανα ό,τι ήταν δυνατόν», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Κώστας Μάντζαρης, αναφερόμενος στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Σεβαστή η απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού ΕΛΓΟ Δήμητρα, αναμένω το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη για να δω τι ακριβώς καταλογίζεται», πρόσθεσε ο κ. Μάντζαρης σχολιάζοντας την απομάκρυνσή του.

Προσωρινά καθήκοντα διευθυντή στη Σχολή θα ασκεί ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ Κ. Μαλλίδης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.