Αρχική InfoMommy Νέα Διήμερο bazaar για τα αδέσποτα ζώα στο Βρυσάκι (4-5/10)

Διήμερο bazaar για τα αδέσποτα ζώα στο Βρυσάκι (4-5/10)

cat_1513adcf9286d92406f6fd8b24124322Σε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλάκα, στο Βρυσάκι, τέσσερα καταξιωμένα Φιλοζωικά Σωματεία συναντιούνται για καλό σκοπό!

•Το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων - ΚΑΖ
•Το ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω
•Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
•Η Κιβωτός της Μυτιλήνης

Ένα διήμερο αφιερωμένο -αποκλειστικά- στους καλύτερους μας φίλους: τα αδέσποτα ζωάκια! Στις 4 -5 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως 20:00 σας περιμένουμε για να στηρίξετε την προσπάθειά τους, να μάθετε τι κάνουν, πώς το κάνουν, γιατί το κάνουν και γιατί το αγαπούν τόσο πολύ.

Στο παζάρι θα βρείτε υπέροχα χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο, κοσμήματα, T-Shirt, δωράκια για φίλους και συγγενείς αλλά και φανταστικά αξεσουάρ για τους μικρούς σας φίλους. Και το βασικότερο: αγοράζοντας οτιδήποτε από το παζάρι, ενισχύετε τους σκοπούς των σωματείων και συνεισφέρετε στην περίθαλψη κάποιων όχι και τόσο τυχερών ζώων.

Παράλληλα, μπορείτε να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να υιοθετήσετε (είτε πραγματικά, είτε εικονικά) ένα αδέσποτο ζωάκι αλλά και για τα προγράμματα προσωρινής φιλοξενίας.

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης
Βρυσακίου 17, Πλάκα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter