Αρχική InfoTeens Νέα Δηλώσατε συμμετοχή στα μαθήματα ακροβατικών εδάφους στον Κινητήρα;

Δηλώσατε συμμετοχή στα μαθήματα ακροβατικών εδάφους στον Κινητήρα;

muscular-teen-boy-acrobatic-gymnast-spelbound-mike-shirtless-naked-torso-flying-actionΟ Κινητήρας υποδέχεται τη νέα χρονιά με καινούρια μαθήματα που προσελκύουν το ενδιαφέρων μικρών και μεγάλων. Η αρχή γίνεται με τα μαθήματα ακροβατικών εδάφους υπό την καθοδήγηση της καταξιωμένης αθλήτριας της ρυθμικής και εν συνεχεία του ακροβατικού συλλόγου ΓΑΣ Ειρήνη Περιστερίου, Λίας Χαμηλοθώρη.

Η Λία Χαμηλοθώρη οργανώνει συναντήσεις για μία πρώτη γνωριμία με την ακροβατική κίνηση και τα βασικά χαρακτηριστικά της, από τις 28 Ιανουαρίου. Έπειτα από κατάλληλη ενδυνάμωση και διατάσεις οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να περάσουν βάρος στα χέρια και να παίξουν με τη βαρύτητα.

1024x1024-2034824Ποιος είναι ο ρόλος του κέντρου βάρους του σώματος σε όλες τις εκφάνσεις της ακροβατικής και πώς μπορούμε να το χειριστούμε σε ανάποδες και πρωτότυπες θέσεις; Πώς μπορεί ένα άλλο σώμα να με στηρίξει και να οδηγήσει σε αυτές τις θέσεις; Βασικός στόχος των μαθημάτων είναι να ξεπεράσουμε το φόβο που προκαλούν οι ανάποδες θέσεις και μετέπειτα να εξοικειωθούμε με αυτές. Τα πόδια φεύγουν από το πάτωμα και αναλαμβάνουν δράση τα χέρια!

Ημερομηνία: Από 28 Ιανουαρίου, Τρίτη 12.00-13.30 και Παρασκευή 18.30-20.00

Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre,
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
2109248328


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.