Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Δηλώσατε συμμετοχή στη Θερινή Ακαδημία Πολιτισμού για παιδιά και νέους;

Δηλώσατε συμμετοχή στη Θερινή Ακαδημία Πολιτισμού για παιδιά και νέους;

culture-timeOι λιλιπούτειοι φίλοι της Βόρειας Ελλάδας έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά και άκρως εκπαιδευτικά στον ελεύθερο τους χρόνο τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά στην την πρώτη Θερινή Ακαδημία Πολιτισμού στην Ελλάδα. Η Ακαδημία θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 19-31 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης τις οποίες και παραχωρεί ως ευγενική χορηγία.

Art-CampΕίναι η ιδανική ευκαιρία για παιδιά και νέους να κάνουν ένα αλλιώτικο ταξίδι διακοπών, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την καλλιτεχνική δημιουργία. Στόχοι της Ακαδημίας είναι η εισαγωγή και η εκπαίδευση στην έννοια των τεχνών και του πολιτισμού. Μια ομάδα από καταξιωμένους καλλιτέχνες και εκπαιδευτές δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά από 4 ετών και άνω, νέους και όχι μόνο, να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν το ταλέντο τους, όπως και να κάνουν νέους φίλους. Βαθύτερη ανάγκη να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τις τέχνες μέσα από ένα δρόμο κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Η Ακαδημία απευθύνεται σε όλους, τόσο σε αρχάριους, σε παιδιά και εφήβους με σχετική εμπειρία, όσο και σε εξαιρετικά ταλέντα. Ακόμη, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους συμμετέχοντες καλύπτει το χώρο με Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης όπως και με την παρουσία εθελοντών της ομάδας Ο.ΔΙ.Κ. (ομάδα διαχείρισης κρίσεων) για την παροχή ασφάλειας και πρώτων βοηθειών.

Το κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο ανέρχεται στα 250 ευρώ και περιλαμβάνει, πέρα από το ημερήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, μικρό γεύμα στο διάλειμμα. Παραλληλα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς προς και από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

«Πολιτεία Πολιτισμού»

Πλουτάρχου 4, Θεσσαλονίκη,

2310 220582, 6973512863


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.