Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Δηλώστε συμμετοχή στα εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων

Δηλώστε συμμετοχή στα εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων

PuffPaintPEX1000x750-660x495Τα Εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων συνεχίζοντας τη μακρόχρονη πλέον πορεία τους στο χώρο της εκπαίδευσης και παραγωγής Τέχνης στην πόλη, ξεκινούν τη σπουδαστική χρονιά με εμπλουτισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και καλούν μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν νέους κύκλους σπουδών σε πολλά και ενδιαφέροντα τμήματα στο χώρο των εικαστικών αλλά και εφαρμοσμένων Τεχνών.

Θα διδάξουν με μεράκι και γνώση έμπειροι εκπαιδευτές-καλλιτέχνες σε ολιγομελή τμήματα όλων των ειδικοτήτων.

Συνολικά θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (ΧΡΩΜΑ & ΣΧΕΔΙΟ) * ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ * ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΣΚΤ * ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ (ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ) * ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΘΕΩΡΙΑ) * ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ * ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ * ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ * ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΤΕΧΝΗ) * ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ * ΔΕΡΜΑΤΑΤΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ * ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΙΓΟΥΡΑΣ) * ΜΙΚΤΩΝ ΥΛΩΝ (ΧΡΩΜΑ & COLLAGE) * COMIC * ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ) * ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ *

Διάρκεια μαθημάτων: Τα μαθήματα διαρκούν από 1-10-2013 έως 31-5-2014 και απευθύνονται σε ενήλικες, εφήβους και σε παιδιά άνω των 4 ετών

Τα Εργαστήρια έχουν τη δυνατότητα να πιστοποιούν τη φοίτηση καθώς και την επάρκεια της εκπαίδευσης των σπουδαστών. Επισημαίνεται ότι στις εγγραφές γίνονται οικονομικές διευκολύνσεις σε ειδικές κατηγορίες. -Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού ρόλου των Εικαστικών Εργαστηρίων και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μπορούν να επισκέπτονται τα Εικαστικά Εργαστήρια τα σχολεία του διευρυμένου Δήμου Λαμίας προκειμένου οι μικροί μαθητές να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν με δημιουργική συμμετοχή τη μίξη των χρωμάτων, τις έννοιες και τις εφαρμογές της ζωγραφικής στην Τέχνη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.