Αρχική Νέα Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο TEDx για παιδιά και ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών!

Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο TEDx για παιδιά και ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών!

To TEDxKids@Ilissos θα έχει τη χαρά να υποδεχτεί 100 θεατές και να τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών! Στην εκδήλωση αυτή, που θα πραγματοποιηθεί 12 Δεκεμβρίου στο PIERCE - The American College of Greece, παιδιά και ενήλικες αναλαμβάνουν ρόλο ομιλητή με κοινό σημείο αναφοράς την ανταλλαγή ιδεών που αξίζει να διαδοθούν για παιδιά (Ideas Worth Spreading for Kids) από τους χώρους της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας, της Εκπαίδευσης, της Επιχειρηματικότητας και της Τέχνης.

Ταυτόχρονα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών με θεματικές ενότητες όπως: Τεχνολογία, Περιβάλλον, Αναπηρία, Καλλιτεχνικά και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Προκειμένου να συμμετέχετε στο 1ο TEDx για παιδιά στην Ελλάδα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ΕΔΩ τη φόρμα ενδιαφέροντος.  Η ομάδα του TEDxKids@Ilissos θα σας ενημερώσει στα τέλη Νοεμβρίου για τη συμμετοχή σας.

Σημαντική σημείωση:

Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα. Οι ομιλίες θα αποδίδονται ταυτόχρονα στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Επίσης, οι σκύλοι-οδηγοί τυφλών ατόμων είναι ευπρόσδεκτοι!

Σε περίπτωση που συνεχίζετε να έχετε απορίες, επισκεφθείτε την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις στην ιστοσελίδα του TEDxKids@Ilissos.

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του TEDxKids@Ilissos

E-mail: info@tedxkidsilissos.com
www.tedxkidsilissos.com
www.facebook.com/tedxkidsilissos


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.