Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Δηλώστε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέμβασης στον αυτισμό του ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.

Δηλώστε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέμβασης στον αυτισμό του ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.

dikepsy_centerΤο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. δημιουργήθηκε με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων μέσα από έγκυρη επιστημονική διάγνωση και εξειδικευμένες υποστηρικτικές θεραπείες. Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων με εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέμβασης στον αυτισμό που απευθύνεται σε ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, δασκάλους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, γονείς, αλλά και σε όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν θεραπευτικά με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού και της νοητικής στέρησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης παρέχει μία πρακτική κατάρτιση των εκπαιδευόμενων καθώς παρουσιάζονται και αναλύονται σε βάθος οι τρόποι παρέμβασης όπως αυτοί υποδεικνύονται βάσει των αρχών του ΑΒΑ. H προσέγγιση των θεμάτων δεν είναι θεωρητική γιατί σκοπός του σεμιναρίου είναι κάθε εκπαιδευόμενος να μπορεί πρακτικά να εφαρμόσει τη γνώση που του παρέχεται σε ένα θεραπευτικό πλαίσιο.

• Ενδεικτικές Θεματικές Ενότητες
• Περιγραφή, Διαφοροδιάγνωση
• Διαγνωστικά Εργαλεία
• Αξιολόγηση, Ατομικό-Εκπαιδευτικό Προφίλ
• Αυτισμός & Συμπεριφορισμός
• Τα Προγράμματα ABA & LOVAA'S
• Συμπεριφορικές Τεχνικές, Καταγραφές Προγράμματος
• Ανάλυση Προγράμματος
• Teach me language
• Παιχνίδι

* Η εκπαίδευση περιλαμβάνει βιντεοσκοπημένο υλικό από 2 από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως κέντρα παρέμβασης παιδιών με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, καθώς και παρακολούθηση video πραγματικών περιστατικών του ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση στην Πρώιμη Παρέμβαση σε παιδιά με ΔΑΔ του ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, σύμφωνα με την οποία, θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν το Πρόγραμμα ΑΒΑ.

Η Μετεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί τα παρακάτω Σαββατοκύριακα: 23-24/11, 7-8/12 2012, 11-12/01, 25-26/01, 08-09/02, 22-23/02, 08-09/03, 22-23/03, 05-06/04, 03-04/05/2014.

ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Σοφ. Βενιζέλου 16 & Ρόδων, Ηράκλειο Αττικής
2102830100 - Κιν. 6945558644


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.