Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο για να μάθετε τις βασικές πρώτες βοήθειες που χρειάζονται τα παιδιά (23/5)

Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο για να μάθετε τις βασικές πρώτες βοήθειες που χρειάζονται τα παιδιά (23/5)

10052015-30Ο Ο.Ν.Α.Π. «Θέσπις» του Δήμου Διονύσου διοργανώνει το Σάββατο 23 Μαΐου σεμινάριο με αντικείμενο τον Πρακτικό Οδηγό Βασικής Υποστήριξης της Ζωής σε Παιδιά. Στη διοργάνωση συμμετέχει η κ. Χριστίνα Λιάκου, MD, PhD Παιδίατρος, Μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ERC).

Θέματα του σεμιναρίου είναι:

Βασική υποστήριξη ζωής

Αντιμετώπιση πνιγμού

Επίδειξη σεναρίων σε προπλάσματα με συμμετοχή του κοινού

Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, ώρες 10.00 πμ – 2 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν όμως είναι απαραίτητη η εγγραφή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το τηλέφωνο για δήλωση συμμετοχής είναι το 210 8161683 (εσωτ. 2).

Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου
Πετζερίδη 3, Άγιος Στέφανος,
2106219574


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.