Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Δημιουργία Κοινωνικών Φροντιστηρίων στο Δήμο Περιστερίου

Δημιουργία Κοινωνικών Φροντιστηρίων στο Δήμο Περιστερίου

2009112700216-previewΟ Δήμος Περιστερίου με συντονιστή των δραστηριοτήτων που αφορούν θέματα παιδείας τον εντεταλμένο σύμβουλο Δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη προχώρησε στη δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου ξεκινώντας από το 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ με μαθήματα ξένων γλωσσών αλλά και μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές.

Τα έργα καρδιάς ξεκινούν από ένα εσπερινό Λύκειο με σπουδαστές όλων των ηλικιών, χαμηλόμισθοι που αναζητούν και προσπαθούν να κατακτήσουν τα όνειρα τους για μια “καλύτερη ζωή”. Τα κοινωνικά φροντιστήρια αλληλεγγύης του Δήμου μας θα επεκταθούν και στα 4 διαμερίσματα της πόλης. Στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ του 3ου διαμερίσματος στην περιοχή Αγίου Αντωνίου τα μαθήματα αφορούν 5 ξένες γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. Επίσης φροντιστηριακά μαθήματα που αφορούν τα Μαθηματικά κατεύθυνσης, τη Φυσική κατεύθυνσης, τη Γλώσσα-Έκφραση και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν 14 καθηγητές των ανωτέρω ειδικοτήτων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι του Περιστερίου με χαμηλό εισόδημα. Από την πρώτη μέρα παρουσίασης του προγράμματος υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και 110 μαθητές δήλωσαν ήδη συμμετοχή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter