Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά: Φτιάχνω τα δικά μου στολίδια!

Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά: Φτιάχνω τα δικά μου στολίδια!

1.

Μια καλή ευκαιρία μας δίνετε τώρα τα Χριστούγεννα, να δώσουμε στα μικρά παιδιά την ευκαιρία να ασχοληθούν με υλικά που βλέπουν για πρώτη φορά! Ας πούμε το μαλλί, το μέταλλο,  είναι υλικά που γνωρίζουν για πρώτη φορά, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Ας κάνουμε στολίδια γιορτινά!

2

Δεντράκια, μπάλες, αστέρια και καμπανούλες έχουν την τιμητική τους. Κόψτε από χρωματιστό χαρτόνι διάφορα σχήματα και διακοσμήστε τα μαζί με τα παιδιά.

3

Αν τα παιδιά είναι μεγαλύτερης ηλικίας, 10+ τότε μπορείτε να κόψετε τα σχήματα αυτά σε λεπτή ασημί λαμαρίνα, που θα προμηθευτείτε από καταστήματα που πωλούν εργαλεία. Είναι σε διάσταση 50Χ70 εκατοστά και στοιχίζουν περίπου 10 ευρώ το φύλλο. Με ένα μεγάλο ψαλίδι θα κόψετε τα σχήματα! Εκτυπώστε τις εικόνες που σας δίνουμε, για να τις χρησιμοποιήσετε σαν πατρόν.

4

Χρησιμοποιήστε ότι έχετε στο σπίτι: από δημητριακά, όσπρια και ζυμαρικά, μέχρι κουμπιά, ξύσματα από χρωματιστά μολύβια, κορδέλες και τρέσες!

5

Στα μικρότερα παιδιά δώστε τα σχήματα που είναι κομμένα σε χαρτί, μια μεγάλη βελόνα και μαλλί για να κεντήσουν τις καμπανούλες και τα δεντράκια. Μπορούν να ζωγραφίσουν επάνω και να γράψουν ευχές!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.