Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Δημιουργικές στιγμές για μικρά και μεγάλα παιδιά στο Πολύτεχνο

Δημιουργικές στιγμές για μικρά και μεγάλα παιδιά στο Πολύτεχνο

children-classΤο Πολύτεχνο επιστρέφει στη γνώριμη παρέα των παιδιών, προσκαλώντας τα να συμμετάσχουν στα νέα του προγράμματα που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τη μάθηση με τη ψυχαγωγία. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των φετινών του δραστηριοτήτων:

Θεατρικό Παιχνίδι

Το θεατρικό παιχνίδι είναι η αγωγή τους σώματος και του μυαλού.Μέσα από τα θεατρικά παιχνίδια, την κίνηση, την δραματοποίηση των παραμυθιών και την θεατρική συγγραφή τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται σωστά, να σέβονται την άποψη του άλλου, να βάζουν κανόνες παίζοντας, Με αυτό τον τρόπο μεγαλώνουν τους ορίζοντες τους, παίζοντας ρόλους καταλαβαίνουν τον εαυτό τους και τον κόσμο των μεγάλων.

Ημέρα: Δευτέρα, Ώρα: 06.30 - 07.30 το απόγευμα.

Ηλικίες παιδιών: 2 έως 5 και με τη συμμετοχή των γονιών.

Κόστος: 45 ευρώ το μήνα

Έναρξη Μαθημάτων: ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Θέμα: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Οι μικροί μας φίλοι θα δραματοποιήσουν παρέα μας το Παραμύθι. Καλώς ήρθες Φθινόπωρο. Ομπρέλες και ξερά φύλλα, πολύχρωμα πανιά που θα σχηματίσουν το ουράνιο τόξο και μουσικά οργανάκια για την μελωδική βροχή και άλλα πολλά είναι τα στοιχεία που θα φέρουν κοντά μας την νεράιδα του Φθινοπώρου που με το μαγικό ραβδάκι της θα ξυπνήσει τις πρώτες ψιχάλες της βροχής. (κόστος 10 ευρώ )

originalΜουσικοκινητική Aγωγή C. ORFF

Το μάθημα της Μουσικοκινητικής Αγωγής C. Orff απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και γίνεται ομαδικά. Στόχος του μαθήματος είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον κόσμο της μουσικής με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο. Το παιχνίδι, το τραγούδι, ο χορός, τα μουσικά όργανα της ορχήστρας Orff είναι τα μέσα με τα οποία τα παιδιά βιώνουν τις μουσικές έννοιες, πειραματίζονται, άλλοτε εκτελούν και άλλοτε δημιουργούν μουσικές και κινητικές συνθέσεις. Η ένωση της μουσικής με την κίνηση και το λόγο δίνει την ευκαιρία για πολύπλευρες δημιουργικές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αγαπούν τη μουσική. Χαίρονται τη συνεργασία, την ομαδικότητα, αποκτούν αυτογνωσία και αναπτύσσουν τη φαντασία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
Ημέρα: Τετάρτη, Ώρα: 6.30 με 7.30 το απόγευμα.

Ηλικίες παιδιών: 2 έως 5 και με τη συμμετοχή των γονιών

Κόστος: 45 ευρώ το μήνα

Έναρξη Μαθημάτων: ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Θέμα: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΨΙΧΑΛΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ

Το πρώτο μας μάθημα μουσικοκινητικής αγωγής Carl Orff είναι αφιερωμένο στην πόλη μας που υποδέχεται το φθινόπωρο. Οι πρώτες ψιχάλες του Φθινοπώρου μας καλωσορίζουν με παιχνιδοτράγουδα μουσικά οργανάκια και χορό.Στην πρώτη μας μουσική συνάντηση θα γνωρίσουμε τους νέους φίλους και θα παίξουμε μουσική. (κόστος 10 ευρώ )

speech110Μωράκι… από 6 μηνών έως 2 ετών.

Όλοι ξέρουμε ότι σου αρέσει να είσαι με τη μαμά σου ή τον μπαμπά σου όσο πιο πολύ γίνεται! Σου αρέσει να μιλάς μαζί τους, να τραγουδάς, να χορεύεις, να τους γελάς και να σου γελούν. Να παίζεις μαζί τους, να χαίρεσαι και να μοιράζεσαι κάθε τι καινούργιο γύρω σου. Και εσύ μαμά ή μπαμπά… Που ξέρεις πόσο σημαντικός είναι ο πρώτος χρόνος, αλλά και ο επόμενος, για το μωρό σου, σε προσκαλούμε να ανακαλύψετε μαζί με το μωρό σου τον « Κόσμο της Μουσικής». Να χαρείτε μαζί, να ζήσετε δημιουργικές στιγμές με όλη την ομάδα (γονείς και μωρά). Αυτή η επικοινωνία δυναμώνει τις σχέσεις γονέα και παιδιού. Η μουσική και η κίνηση είναι μέσα που προωθούν την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού. Βελτιώνουν την νοητική και ψυχοκινητική ανάπτυξη, βοηθούν στη γλωσσική ανάπτυξη. Ενισχύουν την κοινωνικοσυναισθηματική ισορροπία.
Σας περιμένουμε στην πρώτη συνάντηση! Θα παίξουμε μαράκες, θα χορέψουμε με κορδέλες, θα τραγουδήσουμε και θα γνωριστούμε τόσο οι μεγάλοι όσο και τα μωράκια μας.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ORFF
Ημέρα: Τετάρτη, 5.30 με 6.30 το απόγευμα.
Ηλικίες παιδιών: 6 μηνών έως 2 ετών και με τη συμμετοχή των γονιών
Κόστος: 45 ευρώ το μήνα
Έναρξη Μαθημάτων: ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Θέμα: ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Σας περιμένουμε στην πρώτη συνάντηση! Που θα παίξουμε μαράκες, τυμπανάκια, κουδουνάκια και άλλα πολλά. Θα χορέψουμε με κορδέλες και πανιά Θα τραγουδήσουμε το τραγούδι της βροχούλας και θα γνωριστούμε τόσο οι μεγάλοι όσο και τα μωράκια μας.
(κόστος 10 ευρώ )

Το Πολύτεχνο
Σπάρτης 22
Χαλάνδρι
210-6859383 / 210-6856027


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.