Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δημιουργικές Τετάρτες με πασχαλινές κατασκευές και όχι μόνο στο Κάτι Γίνεται (από 2/4)

Δημιουργικές Τετάρτες με πασχαλινές κατασκευές και όχι μόνο στο Κάτι Γίνεται (από 2/4)

Easter-Bunny-with-BasketΌταν το Πάσχα πλησιάζει μας πιάνει μια ακαταμάχητη όρεξη για κατασκευές! Χρώματα έντονα, υλικά κάθε λογής, ιδέες ατελείωτες και φαντασία παιδική: αυτά θα είναι τα εφόδιά για Τετάρτες αξέχαστες στο Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο Κάτι Γίνεται.

Την Τετάρτη 2/4 μπαίνουμε σε κλίμα πασχαλινό και φτιάχνουμε ζωηρά λαγουδάκια με ρύζι και λινάτσα! Ναι, καλά καταλάβατε… Θα είναι μια μοναδική κατασκευή!
Την Τετάρτη 9/4 θα στολίσουμε τις δικές μας, πολύ προσωπικές και ξεχωριστές λαμπάδες! (το κόστος συμμετοχής για αυτό το εργαστήριο θα είναι 5 ευρώ για κάθε παιδί)

Την Τετάρτη 16/4, μόλις μια μέρα πριν τη Μεγάλη Πέμπτη, θα τηρήσουμε το έθιμο και φτιάξουμε πασχαλινά αυγά! Απλώς λίγο αλλιώτικα… όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Την Τετάρτη 23/4 το εργαστήριό μας θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα, θα γεμίσει μπαταρίες και θα επιστρέψει ακόμη πιο ανανεωμένο!

Την τελευταία Τετάρτη του Απρίλη, μια ανάσα πριν την Πρωτομαγιά, δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τίποτα άλλο εκτός από ένα μαγιάτικο στεφάνι! Απαραίτητο στολίδι για τον μήνα που έρχεται (και όχι μόνο!)

Όλα τα εργαστήρια θα λειτουργούν σε 3 τμήματα ανεξαρτήτου ηλικίας στις 5μ.μ-6μ.μ, 6μ.μ-7μ.μ, 7μ.μ-8μ.μ

Η είσοδος σε όλα τα εργαστήρια (εκτός από αυτό της Τετάρτης 9/4) θα είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 2310.846.790

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο
Γεωργίου Παπανδρέου 27, 54645, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310. 846.790
Email: info@katiginetai.gr
http://www.katiginetai.gr/,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.