Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Δημιουργική απασχόληση: Φτιάχνουμε εύκολα ένα καράβι!

Δημιουργική απασχόληση: Φτιάχνουμε εύκολα ένα καράβι!

ΚΑΡΑΒΙ 1Σήμερα θα φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα ένα καταπληκτικό καράβι για να παίζουν τα παιδιά στην παραλία αλλά γιατί όχι και στη μπανιέρα.

ΚΑΡΑΒΙ 2

Θα χρειαστούμε
Ένα άδειο μπουκάλι από σαμπουάν
2 λάστιχα
Ένα φελλό από κρασί
Τιρμπουσόν ή κατσαβίδι
Ψαλίδι
Κολλητική ταινία
Κόλλα
2 καλαμάκια
Πλαστική σακούλα

Οδηγίες κατασκευής
Κόβουμε το φελλό μας στη μέση κατά μήκος. Με το τιρμπουσόν ή το κατσαβίδι ανοίγουμε μια τρύπα στη μέση του φελλού. Η τρύπα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να κρατήσει το κατάρτι μας (δηλαδή το καλαμάκι). Τοποθετούμε το φελλό πάνω στο άδειο μπουκάλι σαμπουάν και το στερεώνουμε με τα δυο λάστιχα.

ΚΑΡΑΒΙ 3

Στη συνέχεια κόβουμε το ένα καλαμάκι στη μέση. Το πιέζουμε (όπως στη φωτογραφία) για να κόψουμε με το ψαλίδι δυο τριγωνικά κομματάκια ώστε να δημιουργήσουμε 2 εγκοπές από τις οποίες θα περάσουμε το άλλο καλαμάκι το οποίο θα αποτελεί το κατάρτι του καραβιού.

ΚΑΡΑΒΙ 4

Παίρνουμε την πλαστική σακούλα και κόβουμε ένα τριγωνικό κομμάτι (για το πανί στο κατάρτι). Κολλάμε με την κολλητική ταινία τις άκρες του στα δυο καλαμάκια και τυλίγουμε λίγο. Κλείνουμε πάλι με κολλητική ταινία (όπως στη φωτογραφία). Τοποθετούμε το έτοιμο κατάρτι μας στη τρύπα του φελλού και το κολλάμε με κόλλα.

ΚΑΡΑΒΙ 5

Το καράβι μας είναι έτοιμο να αρμενίσει τις θάλασσες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.