Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δημιουργική απασχόληση στις πασχαλινές διακοπές στην Παραμυθούπολη (23,24,25/4)

Δημιουργική απασχόληση στις πασχαλινές διακοπές στην Παραμυθούπολη (23,24,25/4)

me lekseis kai eikones
«Με εικόνες και με λέξεις» είναι ο τίτλος της πρωινής  δημιουργικής απασχόλησης, που θα παρέχει η Παραμυθούπολη σε  παιδιά δημοτικού, κατά την περίοδο των πασχαλινών σχολικών διακοπών και συγκεκριμένα στις 23, 24 και 25 Απριλίου 2014 και ώρα 9:00-15:00.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων με ιδέες που ξεπηδούν μέσα από τα βιβλία. Μέσω αυτού, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να  διαβάσουν, να γράψουν, να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να κατασκευάσουν και να περάσουν  τα πρωινά τους  όμορφα και δημιουργικά παρέα με εκπαιδευτικούς συνεργάτες της Παραμυθούπολης.

Συμμετοχή: 8 ευρώ το παιδί/ μέρα

Ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν είναι περιορισμένος, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση θέσης: 2310. 690.314.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε μαζί μας:
Παραμυθούπολη
Καβάφη 12, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310.690.314
paramythupoli@gmail.com
https://www.facebook.com/paramythupoli


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.