Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Δημιουργήστε μία εντυπωσιακή αλογοουρά μόλις σε 10 λεπτά!

Δημιουργήστε μία εντυπωσιακή αλογοουρά μόλις σε 10 λεπτά!

glam-ponytail-3_galΜήπως γνωρίζετε ποιο είναι το μυστικό πίσω από αυτή την κομψή αλογοουρά;

Ενώ θα μοιάζετε σαν να έχετε περάσει ώρες στο κομμωτήριο ξοδεύοντας ένα σωρό λεφτά, στην πραγματικότητα θα έχετε πετύχει το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα ολομόναχες μέσα σε μόλις 10 λεπτά!

glam-step-2_galΒήμα 1: Τραβήξτε προς τα πίσω τα μαλλιά από τη μία πλευρά του κεφαλιού σας και στερεώστε τα με ένα τσιμπιδάκι.

glam-step-3_galΒήμα 2: Επαναλάβετε από την αντίθετη πλευρά του κεφαλιού, μαζεύοντας τα μαλλιά και τραβώντας τα προς τα πίσω, μέχρις ότου συναντήσουν το τσιμπιδάκι.

glam-step-4_galΒήμα 3: Τοποθετήστε κάθετα ένα δεύτερο τσιμπιδάκι στο σημείο όπου ενώνονται οι δύο τούφες, ώστε να εξασφαλίσετε ένα ασφαλές πιάσιμο.

glam-step-5_galΒήμα 4: Μαζέψτε τα υπόλοιπα μαλλιά και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι δημιουργώντας μία χαμηλή αλογοουρά.

glam-step-6_galΒήμα 5: Διαχωρίστε μία τούφα μεσαίου μεγέθους από την αλογοουρά.

glam-ponytail-3_galΒήμα 6: Για να δημιουργήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα τυλίξτε την τούφα όσες περισσότερες φορές μπορείτε γύρω από το λαστιχάκι. Στη συνέχεια, στερεώστε την τοποθετώντας κάθετα ένα τσιμπιδάκι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.