Αρχική InfoDad Δημιουργήστε το δικό σας κρασί!

Δημιουργήστε το δικό σας κρασί!

To δικό σας βαρέλι

Υιοθετήστε το δικό σας αμπέλι, παλαιώστε το κρασί σε δικό σας βαρέλι, δημιουργήστε το κρασί με την προσωπική σας ετικέτα!

Μια πρωτότυπη και άκρως συμφέρουσα δυνατότητα προσφέρεται στους φίλους του κρασιού μέσα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.rouvaliswinery.gr του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη. Οι επισκέπτες χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή «Φτιάξε το Δικό σου κρασί», μπορούν να δημιουργήσουν ένα κρασί όπως το φαντάζονται ξεκινώντας είτε από το αμπέλι είτε από τη δεξαμενή ή το βαρέλι. Ακόμη, μπορεί να επιλέξουν το κρασί από τις ποικιλίες που οινοποιούνται και να δημιουργήσουν την προσωπική τους ετικέτα.

Φτιάξε το δικό σου κρασί
Η νέα ενότητα «Φτιάξε το Δικό σου κρασί», προσφέρει  μέσα από 4 επιλογές, τα εξής:

  • να αγοράσετε το κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη και να δημιουργήσετε τις «Δικές σας ετικέτες»,
  • να δημιουργήσετε «το Δικό σας κρασί, με την Δική σας Ετικέτα»,
  • να παλαιώσετε το κρασί σας σε «Δικό σας Βαρέλι» σε συνεργασία με τον οινολόγο του οινοποιείου και
  • να υιοθετήσετε το «Δικό σας Αμπέλι», την έκταση δηλαδή που επιθυμείτε από τους αμπελώνες του οινοποιείου, προκειμένου να εμφιαλώσετε το κρασί σας.

Στη σελίδα, μπορείτε επίσης να κάνετε τις αγορές των αγαπημένων κρασιών σας ΑΣΠΡΟΛΙΘΙ ,ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ, IANOS, τα οποία παραδίδονται όπου θέλετε χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών (για 3 φιάλες και άνω). Παράλληλα, απολαμβάνετε το προνόμιο καλύτερης τιμής για επιλεγμένα κρασιά που μπορείτε να παραλάβετε από προτεινόμενες κάβες, με την επίδειξη εκπτωτικών κουπονιών.
Η νέα ενότητα σας δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε το μοναδικό terroir των ορεινών αμπελώνων των πλαγιών της Αιγιαλείας (αμπελουργική ζώνη ΠΟΠ/ΠΓΕ), την πολύχρονη εμπειρία του κορυφαίου οινολόγου Τάσου Δροσιάδη για να δημιουργήσετε και να απολαύσετε μοναδικά κρασιά - χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε σε αμπελώνες, υπόγεια κελάρια, τεχνικό εξοπλισμό.

www.rouvaliswinery.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.