Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Δημήτρης Παπαδημητρίου: «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι», στον Κήπο του Μεγάρου (17/7)

Δημήτρης Παπαδημητρίου: «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι», στον Κήπο του Μεγάρου (17/7)

thumbnailΟ Δημήτρης Παπαδημητρίου μας καλεί την Πέμπτη 17 Ιουλίου, στις 9:00 το βράδυ, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, για να ακούσουμε τα πιο σημαντικά του τραγούδια ερμηνευμένα από μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού σε μια πολύ σπάνια συνεύρεση: Φωτεινή Δάρρα , Γιώργος Μαργαρίτης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου , Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Φλωράκης. Με κάποιους από αυτούς συναντιέται καλλιτεχνικά για πρώτη φορά.

Διανύοντας μια πολυσχιδή πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής, ο Παπαδημητρίου, εκτός από ιδιαίτερα σημαντικά συμφωνικά έργα, θεατρική και κινηματογραφική μουσική , έχει καταθέσει και στο ελληνικό τραγούδι δίσκους και τραγούδια που από πολλούς θεωρούνται μεταξύ των σπουδαιοτέρων των τελευταίων τριάντα χρόνων. Στον Κήπο του Μεγάρου θα μας παρουσιάσει μια επιλογή από τα καλύτερά του τραγούδια, διανθισμένα και με νέες δημιουργίες –επιλογή από το CD που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε στίχους Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

O Δημήτρης Παπαδημητρίου, λοιπόν, σχεδίασε και ερμηνεύει με την ορχήστρα του ένα πρόγραμμα ειδικά αφιερωμένο σε όσους δέθηκαν στο κατάρτι της Αθήνας και αψήφησαν τις Σειρήνες του Καλοκαιριού, για μια Αθήνα μουσική!

Τραγουδούν οι:
Φωτεινή Δάρρα | Γιώργος Μαργαρίτης
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Μίλτος Πασχαλίδης | Γιώργος Φλωράκης

Ημερομηνία: Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014, στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: € 10
Ταμείο: € 12

Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών,
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.