Αρχική InfoTV Δημόκριτος: Τι συνέβη στη "Βραδιά του Ερευνητή"; Δείτε όλα όσα είδαμε και μάθαμε

Δημόκριτος: Τι συνέβη στη "Βραδιά του Ερευνητή"; Δείτε όλα όσα είδαμε και μάθαμε

1-10-2014 02-35-59 μμ

«Παιδιά» όλων των ηλικιών κατέφθαναν από τις 6 το απόγευμα στο ερευνητικό κέντρο "Δημόκριτος" την Παρασκευή για να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές κι ερευνητικές ανακαλύψεις, να θαυμάσουν τα επιτεύγματα όχι μόνο επιφανών επιστημόνων αλλά και μαθητών και να πάρουν μέρος σε μια σειρά από δράσεις.

1-10-2014 02-35-09 μμ

Η "Βραδιά του Ερευνητή" 2014 διοργανώθηκε και φέτος στη χώρα μας και κορυφώθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος με πλήθος εκδηλώσεων. Η κάμερα του Infokids δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση.

1-10-2014 02-36-48 μμ

Εκεί συναντήσαμε ενδιαφέροντες επιστήμονες που μας μίλησαν για τις εξελίξεις στο χώρο των ερευνών, είδαμε ευφάνταστες κατασκευές μαθητών και φυσικά παίξαμε παιχνίδια.

1-10-2014 02-39-45 μμ

Δείτε το βίντεο

BINTEO

Συνδιοργανωτές της βραδιάς ήταν το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), το Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας «Αθηνά», το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και ο Μη Κερδοσκοπικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός SciCo.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter