Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Δήμος Γαλατσίου: Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία γαλλικών από το Μορφωτικό Κέντρο του Γραφείου Παιδείας

Δήμος Γαλατσίου: Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία γαλλικών από το Μορφωτικό Κέντρο του Γραφείου Παιδείας

students in classΤο Μορφωτικό Κέντρο του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου  επεκτείνει το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, εκτός από τα μαθήματα που ήδη διδάσκονται (Φυσική, Μαθηματικά, Χημεία, Αρχαία, Λατινικά, Αγγλικά, Έκθεση, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Α.Ε.Π.Π.), Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (Α.Ο.Δ.Ε)),συμπεριλαμβάνοντας πλέον και το μάθημα των Γαλλικών για μαθητές που το διδάσκονται για πρώτη φορά ή για εκείνους που έχουν επιλέξει το μάθημα στο Δημοτικό (Ε΄ – ΣΤ΄ τάξη) και στο Γυμνάσιο. Όλα τα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας απευθύνονται σε οικογένειες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις σύγχρονες απαιτήσεις της διαρκούς και πλήρους επιμόρφωσης των παιδιών τους.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα γαλλικών μπορούν να επικοινωνούν με την Αντιδήμαρχο Παιδείας στα τηλέφωνα 210-2143415και 210-2143407.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.