Αρχική InfoMommy Υγεία Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

86516769_mammogramΔωρεάν μαστογραφίες παρέχει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες της πόλης. Σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας του Δήμου φροντίζει για την πρόληψη και την προαγωγή της Υγείας στις γυναίκες που στερούνται πρόσβασης στις σχετικές δομές.

Στο πλαίσιο αυτό ορίζονται δύο ημέρες, η Πέμπτη 9 Οκτωβρίου και η Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, κατά τις οποίες στο Κέντρο Μαστού (οδός Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια) από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, γυναίκες που κατοικούν στο Ηράκλειο Αττικής, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν μαστογραφία.

Προϋπόθεση να έχουν καταθέσει πρώτα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη σχετική αίτηση στα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου (υπόγεια διάβαση πλατείας ΗΣΑΠ). Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2102794340

Σημείωση: Το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.