Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα θερινής φύλαξης για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα θερινής φύλαξης για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού

MythbustersBlogHouseImage“Όαση” ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού αποτελούν τα Τμήματα Θερινής Φύλαξης που θέτει σε λειτουργία από τις 16 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου (ωράριο 7 π.μ. έως 3 μ.μ.) η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού – Ευόσμου.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες τους υπό την καθοδήγηση μιας έμπειρης ομάδας παιδαγωγών.

Η οικονομική συμμετοχή ανέρχεται στα 90 € και απαραίτητο δικαιολογητικό είναι η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης παιδιάτρου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε., 3ος όροφος παλιού Δημαρχείου Ελευθερίου Κορδελιού (Εθνικής Αντιστάσεως 56) ή στο τηλέφωνο: 2313 300 337.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.