Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Δήμος Ν. Σμύρνης: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων για τους μικρούς κολυμβητές και το baby swimming

Δήμος Ν. Σμύρνης: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων για τους μικρούς κολυμβητές και το baby swimming

kids_swimming__1__620x458Το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ν. Σμύρνης ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα κολύμβησης για παιδιά και baby swimming για τη σεζόν 2014 -2015.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο του 2014. Στο παιδικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσει ο Δήμος Ν. Σμύρνης, για παιδιά που γνωρίζουν κολύμβηση, δεν θα ισχύσουν οικονομικά κριτήρια επιλογής. Για όσους γονείς επιθυμούν να κάνουν χρήση του προγράμματος στήριξης κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ίδια με αυτά που ζητήθηκαν και την προηγούμενη χρονιά.

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής : 

  • Ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο Νέας Σμύρνης η αποδεικτικό διαμονής στη Νέα Σμύρνη

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210 9333667 (εσωτ. 100).

Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης

Τραπεζούντος και Αρτάκης

210 9319192


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.