Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δήμος Νεάπολης Συκεών: Ανοικτός θα παραμείνει τον Αύγουστο ένας παιδικός σταθμός

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Ανοικτός θα παραμείνει τον Αύγουστο ένας παιδικός σταθμός

DSC_0826Ανοικτός θα παραμείνει και φέτος τον Αύγουστο, ένας παιδικός σταθμός, στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της δημοτικής αρχής Νεάπολης-Συκεών για τη συνεχή λειτουργία των δομών παιδικής φροντίδας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι γονείς θα έχουν ξανά τη δυνατότητα να διασφαλίσουν τη φροντίδα των παιδιών τους ως το απόγευμα κι όσο εκείνοι θα είναι απασχολημένοι με τις εργασιακές τους υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν ένα βρεφικό και ένα παιδικό τμήμα στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της οδού Πόντου στις Συκιές, όπου μπορούν να εγγραφούν βρέφη και παιδιά από όλες τις Δημοτικές Ενότητες

Τα τμήματα θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα και το κόστος συμμετοχής είναι 70 ευρώ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής άρχισαν και οι γονείς μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς ή καλώντας στα τηλέφωνα: 2313 313151 και 2310 213161.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.