Δήμος Νεάπολης Συκεών: Ανοιχτοί παιδικοί σταθμοί & πρωινά ΚΔΑΠ τις γιορτές των Χριστουγέννων

toddler-03-800x521Κανονικά θα λειτουργήσουν στη διάρκεια και της φετινής εορταστικής περιόδου οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου Νεάπολης Συκεών, στο πλαίσιο της πάγιας απόφασης της δημοτικής αρχής, για ανοιχτές δομές παιδικής φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης όλο το χρόνο. Εκτός από τις επίσημες αργίες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 2 και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου. Επίσης, θα τηρηθεί το σύνηθες ωράριο και πρόγραμμα δραστηριοτήτων από τις 6.30 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα, με παροχή πλήρους διατροφής τεσσάρων γευμάτων.

Επιπλέον, για τα παιδιά δημοτικού, και στη διάρκεια των σχολικών διακοπών (24.12-7.1), η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών οργανώνει και φέτος πρωινά τμήματα για τα παιδιά που συμμετέχουν δωρεάν στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Πρόκειται για τρία πρωινά τμήματα που θα λειτουργήσουν στο ΚΔΑΠ Φωκά για τις Δημοτικές Ενότητες Συκεών και Αγίου Παύλου-Ευαγγελίστριας, στο ΚΔΑΠ Αθανασίου Διάκου για τη Δ.Ε. Νεάπολης και το ΚΔΑΠ Πεύκων για τη Δ.Ε. Πεύκων.

Οι ώρες προσέλευσης είναι 8π.μ.-9π.μ. και αναχώρησης 1μ.μ.-4.30μ.μ. Στα τμήματα μπορούν να ενταχθούν και παιδιά γονέων που δεν επωφελούνται του δωρεάν προγράμματος των ΚΔΑΠ.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο ΚΔΑΠ της ΚΕΥΝΣ (Δημοτικό γυμναστήριο Στρεμπενιώτη, τηλ.: 2313. 329560).