Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δήμος Ωραιοκάστρου: Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

1303847387-kindergarten-07-small-666x1000Ο Δήμος Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, εν αναμονή της έγγραφης θετικής απόφασης από το ΣτΕ και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, καλεί τις ενδιαφερόμενες μητέρες να υποβάλλουν αίτηση για το Πρόγραμμα «Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών» για παιδιά 5-12 ετών.

Το «πρόγραμμα» προσφέρεται δωρεάν και είναι μία κοινωνική προσφορά του Δήμου Ωραιοκάστρου προς τους δημότες του. Εξυπηρετεί τις εργαζόμενες μητέρες, καθώς και τις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες. Η «Δημιουργική Απασχόληση» θα αφορά στους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2014 .

Όσοι γονείς επιθυμούν, τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στο Γραφείο Παιδείας (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου) από την Παρασκευή 4 Ιουλίου έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου :

Ι) Βεβαίωση εργασίας της μητέρας,

ΙΙ) Φωτοαντίγραφο από το βιβλιάριο υγείας του μαθητή - τριας (η πρώτη σελίδα με τα στοιχεία του μαθητή - τριας, και η σελίδα με τα εμβόλια).

ΙΙΙ) Οι πολύτεκνες και οι μονογονεϊκές οικογένειες, δεν υποβάλλουν βεβαίωση εργασίας, παρά μόνο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Πληροφορίες στη γραμμή του πολίτη χωρίς χρέωση 800-11-57013 και στα τηλ.: 2313304074 - 4064 και 4075, από 9:00 π.μ. έως 14:00μ.μ.

Ο κατάλογος των σχολείων στα οποία θα διεξαχθεί το πρόγραμμα θα προκύψει από τον αριθμό των αιτήσεων ανά Δημοτική Ενότητα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter