Δήμος Ωραιοκάστρου: Ξεκινά τη Δευτέρα η θερινή δημιουργική απασχόληση παιδιών

kids-in-summer-art-classΑπό την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει το πρόγραμμα «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση μαθητών 5-12 ετών». Για την κάλυψη των αναγκών στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου Ωραιοκάστρου, θα δημιουργηθούν οκτώ τμήματα.

Συγκεκριμένα: Στη δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου θα λειτουργήσουν πέντε συνολικά τμήματα, δύο τμήματα στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου και τρία τμήματα στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείο Ωραιοκάστρου, στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας θα λειτουργήσουν δύο τμήματα στο χώρο του δημοτικού σχολείου Λητής και στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας ένα τμήμα στο χώρο του δημοτικού σχολείου Νεοχωρούδας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ωράριο της θερινής απασχόλησης είναι από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα ενώ οι ώρες προσέλευσης 7-9 το πρωί, καθώς στις 9 η πόρτα θα κλειδώνει για λόγους ασφαλείας.

Παρακαλούνται οι γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους το αργότερο πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου. Στην τσάντα που θα φέρουν τα παιδιά καθημερινά μαζί τους, πρέπει να έχουν ένα καπέλο, αντηλιακό, πρωινό και μεσημεριανό φαγητό. Τα παιδιά δεν φεύγουν μόνα τους από το σχολείο παρά μόνο με τους γονείς τους. Σε περίπτωση που έρθει εκτάκτως κάποιο άλλο άτομο να παραλάβει το παιδί, παρακαλούμε πρώτα να έχει ενημερωθεί το αντίστοιχο σχολείο.