Αρχική InfoMommy Σχέσεις Δήμος Βύρωνα: Ξεκινούν οι ομάδες ψυχοεκπαίδευσης γονέων (από 4/11)

Δήμος Βύρωνα: Ξεκινούν οι ομάδες ψυχοεκπαίδευσης γονέων (από 4/11)

parents«Επτά βήματα για την κατανόηση και αντιμετώπιση της συμπεριφοράς του παιδιού σας» είναι το θέμα των Ομάδων Ψυχοεκπαίδευσης Γονέων, που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά η Κοινωνική Υπηρεσία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Βύρωνα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα 12:00-13:30, και κάθε ομάδα θα ολοκληρώνεται σε επτά συναντήσεις.

Οι συναντήσεις της πρώτης ομάδας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν γονείς του 3ου, 6ου και 7ου παιδικού σταθμού, ξεκινάνε σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμα Ομάδες για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στους υπόλοιπους παιδικούς σταθμούς της πόλης .

Στις ομάδες ψυχοεκπαίδευσης, με συντονίστρια την ψυχολόγο των Παιδικών Σταθμών Μαριλίνα Μπαδικιάν, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα:

- να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με τα αναπτυξιακά στάδια και την εξελικτική πορεία των παιδιών
- να επεξεργαστούν θέματα όπως η κατανόηση της συμπεριφοράς του παιδιού, η επικοινωνία στην οικογένεια, η οριοθέτηση, η κοινωνικοποίηση κ.ά.
- να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις
- να ανταλλάξουν τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς τους και να δεχθούν υποστήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους.

Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα ενημερωθούν από τις προϊστάμενες και το παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών σταθμών.

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν πρωινές ώρες στο τηλ.210-7608466.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.