Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα στηρίζει η ΙΚΕΑ με το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς»

Δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα στηρίζει η ΙΚΕΑ με το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς»

Η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, δημιούργησε, πριν από τρία χρόνια, το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς». Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς στις ευρύτερες περιοχές των καταστημάτων ΙΚΕΑ, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά θα μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές.

2

Συνολικά, μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ έχει διαθέσει προϊόντα αξίας 150.000 ευρώ σε πάνω από 25 Σταθμούς σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δημιουργώντας μια καλύτερη καθημερινή ζωή για περισσότερα από 500 παιδιά.

newego_LARGE_t_1101_54597709

Τα προϊόντα για την διαμόρφωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών επιλέγονται με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς των σταθμών.

4

Για το 2016, ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς». Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2016 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει 10 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας προϊόντα ΙΚΕΑ αξίας πάνω από 200.000 ευρώ.

newego_LARGE_t_1101_54597710_type12128

Η κα Λήδα Φουρλή Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Fourlis, ανέφερε ότι ο όμιλος από το 2008, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας πραγματοποιεί δράσεις γύρω από τρεις άξονες: το ανθρώπινο δυναμικό, το περιβάλλον και την κοινωνία. Η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελεί μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με τις δραστηριότητες του ομίλου Fourlis, σύμφωνα με την κα Φουρλή. Με την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων και με ξεκάθαρο όραμα ο όμιλος σχεδιάζει και πραγματοποιεί δράσεις που στόχο έχουν να χτίσουν ένα καλύτερο παρόν και να δημιουργήσουν τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Η κα Φουρλή δεσμεύτηκε ότι ο όμιλος, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας, θα συνεχίσει τις δράσεις του και τα επόμενα χρόνια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.