Αρχική InfoMommy Νέα «Dinner at the Zoo»: Απολαύστε ένα μοναδικό δείπνο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

«Dinner at the Zoo»: Απολαύστε ένα μοναδικό δείπνο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Καλωσορίζουμε τον Αύγουστο με «Dinner at the Zoo» στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου για τις επόμενες δύο εβδομάδες και μόνο για την Παρασκευή και το Σάββατο 5-6/8 και 12-13/8 αντίστοιχα, οι επισκέπτες και φίλοι του Πάρκου θα έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να απολαύσουν στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο του ZOOCAFE, ένα μοναδικό δείπνο με θέα την Αφρικανική Σαβάνα.

Από τις 20:30 έως και τις 22:30 οι επισκέπτες που επιθυμούν να μοιραστούν αυτή την εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξεχωριστές γευστικές προτάσεις σε ένα πλούσιο ανοιχτό μπουφέ και μπαρ. Σίγουρα, πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρόταση εμπειρίας για όποιον επιλέξει μια διαφορετική απόδραση για το καλοκαίρι του.

Οι φίλοι του Πάρκου, μετά την έκτακτη βραδινή παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Δελφινιών στις 20:00, θα χαρούν μια ημέρα γεμάτη σπάνιας και πολύτιμης φυσικής ομορφιάς εικόνες, μέσα σε ένα χώρο που φιλοξενεί περισσότερα από 2.000 ζώα από 350 διαφορετικά είδη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.