Αρχική Νέα Δίνουμε το παρών στη φιλανθρωπική παράσταση τoυ Lifeline Hellas για την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών (12/10)

Δίνουμε το παρών στη φιλανθρωπική παράσταση τoυ Lifeline Hellas για την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών (12/10)

p1 Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, πάρτε τα παιδιά σας και ανηφορίστε στο St. Catherine’s British School Hall όπου ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» διοργανώνει τη παιδική θεατρική παράσταση «Το παιδί και το κουδουνάκι»  στις 12.30.

Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών των κρατικών περιφερειακών νοσοκομείων Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Ιωαννίνων. Αξίζει να δώσουμε όλοι το παρών και να βοηθήσουμε με την παρουσία μας μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη ανακούφιση και στην βελτίωση των συνθηκών ζωής σε μωράκια που χρήζουν εντατικής νοσηλείας. «Το Παιδί και το Κουδουνάκι» είναι ένα παραμύθι με ζωντανή μουσική, video σκηνικά, animation και έντονη συμμετοχή των παιδιών, μία δημιουργία της κας Άννας Σεβαστή Τζίμα και του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές έκφρασης».

Invitation-fΗ υπόθεση της παράστασης

Μια φορά και έναν καιρό, ένα παιδί κρέμασε το κουδουνάκι του στα κλαδιά ενός δέντρου για να κοιμηθεί. Όταν ξύπνησε, το δέντρο είχε ψηλώσει και ήταν αδύνατο για το παιδί να το φτάσει. Έτρεξε λοιπόν να ζητήσει βοήθεια! Το τσεκούρι, η φωτιά, το νερό, το βόδι, το ποντίκι και ο γάτος θα μπλεχτούν όλοι μαζί σε μία φανταστική περιπέτεια και μας δίνουν μαθήματα ζωής! Πρόκειται για μια διασκευή από το ομώνυμο ελληνικό παραμύθι που εναλλάσσει το λόγο με την κίνηση και τη ζωντανή μουσική! Η παράσταση προσφέρει στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία, αληθινής επικοινωνίας, διάδρασης αλλά και απόδρασης στον φανταστικό κόσμο του παραμυθιού!

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Άννα-Σεβαστή Τζίμα
Σύνθεση Μουσικής: Αθανασία Νικολακοπούλου, Άννα- Σεβαστή Τζίμα
Πρωτότυπη Μουσική Επένδυση: Δημήτρης Παλαιογιάννης
Ενδυματολογικά στοιχεία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Επιμέλεια Κίνησης: Ευγενία Παπαδάκη

Video art: Αλέξανδρος Μιστριώτης

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 9 ετών.

Η δωρεά συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Για την συμμετοχή παρακαλώ επικοινωνήστε 210 9828002 ή στείλτε στο lifelinegr@pkfond.rs

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης

ST CATHERINE’S BRITISH SCHOOL/ Βρετανικό Σχολείο
Λεωφόρος Βενιζέλου Σοφοκλή 77, Λυκόβρυση
2102829750


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter