Αρχική InfoDad Δίνουμε το "παρόν" στη συναυλία αλληλεγγύης για τους άστεγους στο Bolivar Beach Bar (14/9)

Δίνουμε το "παρόν" στη συναυλία αλληλεγγύης για τους άστεγους στο Bolivar Beach Bar (14/9)

ad7e3a26bc7cc01d58b1137ad1b44a5d_XLΕίναι γεγονός ότι στις μέρες μας, η ανεργία και η φτώχεια γίνονται ολοένα κοινός παρανομαστής ζωής ενώ οι άστεγοι αποτελούν πλέον καθημερινή εικόνα στην πόλη μας, στην γειτονιά μας.τον αντίποδα, λοιπόν, των δραματικών επιπτώσεων της κρίσης, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός στέλνουν μηνύματα ελπίδας σε μια κοινωνία που καθημερινά βάλλεται, διαφοροποιείται, δοκιμάζεται...Η μουσική -για ακόμα μια φορά- μας ενώνει σε μια κοινή προσπάθεια! Γι αυτό δώσε κι εσύ το παρόν σε ένα μουσικό ταξίδι με σύμμαχο τον εθελοντισμό, οδηγό την ευαισθησία και προορισμό ένα καταφύγιο αγάπης!

Σε κλίμα συμβολικής αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης πραγματοποιείται, για δεύτερη χρονιά, στο Bolivar Beach Bar, συναυλία για τους αστέγους της πόλης μας το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Καλλιτέχνες και γνωστοί djs ενώνουν τη μουσική και τις φωνές τους σε μία δυνατή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που περισσότερο από όλους βιώνουν την φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση.

1174612_536917063052463_935856444_nΣτην συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες

Μπάμπης Στόκας
Ορφέας Περίδης
Κίτρινα Ποδήλατα
Flush Royale

και γνωστοί Dj's ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ»

Τοποθεσία: Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Ημερομηνία: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013. Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή προπώλησης εισιτηρίων: 3 ευρώ. Είσοδος: 5 ευρώ

Προπώληση: Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC, Ticket House, Πανεπιστημίου 42, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου και ηλεκτρονικά στα:
www.viva.gr , www.ticketpro.gr , www.ticketarena.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.