Αρχική Περιβάλλον Δίνουμε το παρών στο εθελοντικό πότισμα του Λόφου Πευκωτό (29/6)

Δίνουμε το παρών στο εθελοντικό πότισμα του Λόφου Πευκωτό (29/6)

31_3_14_dendrofytefsi_pefkoto-940x350Ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) διοργανώνουν εθελοντικό πότισμα στο λόφο «Πευκωτό» την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 9 το πρωί. Παράλληλα την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί πότισμα επί της οδού Υμηττού από το ύψος της οδού Μπέλες μέχρι το Κοιμητήριο (περιοχή Πανοράματος).

Κάντε τα παιδιά σας να αγαπήσουν αλλά και να γνωρίσουν την πόλη τους συμμετέχοντας  ενεργά στο πότισμα. Τα παιδιά θα ευαισθητοποιηθούν σε θέματα περιβάλλοντος και θα νιώσουν περήφανα ως λιλιπούτειοι κηπουροί της πόλης τους.

Σημείο Συνάντησης:
Τέρμα οδού Π. Κανελλοπούλου

IMG_3499Πρόσβαση:
Από Λ. Βάρης στρίβουμε δεξιά στην οδό Π. Κανελλοπούλου

Μεταφορά:
Για όσους επιθυμούν, όχημα του Δήμου θα εκτελεί δρομολόγιο από το τέρμα της οδού Κανελλοπούλου (μπάρα πυρασφάλειας) έως το χώρο της δενδροφύτευσης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.