Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Δίνουμε το παρών στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Playgroup για να ανενεωθούν τα βιβλία της βιβλιοθήκης του (13/12)

Δίνουμε το παρών στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Playgroup για να ανενεωθούν τα βιβλία της βιβλιοθήκης του (13/12)

H Playgroup Hellas διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της για την υποστήριξη των ομάδων παιχνιδιού. Στην ομάδα τους έχουν πλέον σιγουρευτεί ότι τα βιβλία μας κάνουν καλό! Το φετινό τους παζάρι λοιπόν έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανανέωση της παιδικής βιβλιοθήκης τους και την οργάνωση δράσεων για την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα μικρά παιδιά! Ας πάμε να παίξουμε, να γελάσουμε, να φάμε και να πιούμε, να δημιουργήσουμε, να βρούμε χρήσιμα προϊόντα και δώρα και ταυτόχρονα να συμβάλουμε στην προσπάθεια δημιουργίας μιας υπέροχης δανειστικής βιβλιοθήκης για τα παιδιά!Eλάτε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 για να διασκεδάσετε, να γνωριστείτε και να παίξετε μαζί! Συμμετέχετε στις δράσεις, τα εργαστήρια κατασκευών και τις γωνιές παιχνιδιού που θα υπάρχουν στον εσωτερικό χώρο αλλά και στον κήπο αν το επιτρέψει ο καιρός! Ταυτόχρονα στο χώρο θα υπάρχει σπιτικός μπουφές με αλμυρά και γλυκά σνακ για όλη την οικογένεια, γωνιά καφέ και ροφημάτων, μικρή αγορά, χειροποίητα δώρα, Bazaar παιδικών ρούχων και παιχνιδιών, μουσική, λαχειοφόρος με πλούσια δώρα και face painting για τα παιδιά!

Τηλέφωνο για πληροφορίες 210 6090770
Email: info@playgroup.gr

Η Playgroup Hellas αποτελεί Μη Κερδοσκοπική αυτοργάνωση γονέων αναγνωρισμένη από το υπουργείο πολιτισμού (Α.Μ 2597) και έχει ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα και το Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων του Yπουργείου Eργασίας.

 Playgroup

Κύπρου 37β Αγία Παρασκευή (κοντά στο μετρό Αγ. Παρασκευή)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.