Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Δίνουμε το παρών στο Χριστουγεννιάτικο bazaar των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με τη συμμετοχή του Δημήτρη Σκαρμούτσου (28-29/11)

Δίνουμε το παρών στο Χριστουγεννιάτικο bazaar των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με τη συμμετοχή του Δημήτρη Σκαρμούτσου (28-29/11)

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ο Αθλητικός Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και σας περιμένει! Φέτος, ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μαγειρέψει για εσάς και θα βραβεύσει «γλυκές» δημιουργίες των μαμάδων του σχολείου!

Παράλληλα, θα ενισχύσετε τη δράση της Bergmann Kord «Hope for Hair» κόβοντας τα μαλλιά σας, για να κατασκευαστούν περούκες που θα διατεθούν δωρεάν σε μικρά παιδιά με καρκίνο. Μαζί με τον Ηλία Βρεττό θα τραγουδήσετε κάλαντα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας! Θα χορέψετε Zumba μέχρι... τελικής πτώσης, θα αποκτήσετε άλλη όψη με face painting από καλλιτέχνες-καθηγητές του BTEC Art & Design, θα δοκιμάσετε γαλλικές, γερμανικές, ιταλικές και μεξικάνικες σπεσιαλιτέ.

Μέρος των εσόδων του Bazaar θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»!

Εκπαιδευτήρια Δούκα

Μεσογείων 151, 15126 Μαρούσι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.