Δίνουμε το παρών στον ποδοσφαιρικό αγώνα ελπίδας «Φίλοι Βαζέχα» VS ΑΠΕ Λαυρεωτικής (25/3)

Soccer_Afisa_A3_25032014 copyΜε στόχο τη στήριξη των προγραμμάτων εσωτερικού των Γιατρών του Κόσμου- Ελληνική Αντιπροσωπεία, πραγματοποιείται τη Τρίτη 25 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο Λαυρεωτικής «Γεώργιος Ραφιάς» φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας «Φίλοι Βαζέχα» και της ΑΠΕ Λαυρεωτικής. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της χώρας μας ο Κριστόφ Βαζέχα.

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα θα συμμετάσχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως Κ. Βαζέχα, Τ. Δέλλας, Γιόσεφ Βάντσικ, Λυμπερόπουλος, Γεωργάτος, Αποστολάκης, Α. Τζόρβας, Α. Μπασινάς, Σ. Αμανατίδης, Γ. Χαϊκάλης, Α. Βαζέχα κ.α. όπου μεταφέρουν το μήνυμα της ελπίδας και παίζουν ποδόσφαιρο για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Την μέρα του αγώνα, Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου, θα παραβρίσκεται έξω από το γήπεδο Λαυρεωτικής «Γεώργιος Ραφιάς» από τις 10:00 έως 15:00 με διάφορες ειδικότητες ιατρών για την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής εξέτασης σε άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα Υγείας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λαυρεωτικής για την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου και την γενικότερη και πολύτιμη στήριξή του.

Ο αγώνας πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ‘Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ)

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σαπφούς 12, Αθήνα

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ»

Λεωφ. Πεντέλης 44, Βριλήσσια

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Την ημέρα του αγώνα

* * *