Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Δίνουμε τρόφιμα και απολαμβάνουμε μια συναυλία αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη (5/10)

Δίνουμε τρόφιμα και απολαμβάνουμε μια συναυλία αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη (5/10)

sdtheaterΗ INTERAMERICAN συμπράττει με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και το Θέατρο Ελληνικών Χορών» Δόρα Στράτου» σε μια πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με οργάνωση συναυλίας για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας υπέρ των απόρων και αστέγων, που θα αποδοθούν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, αυτοί που θα βρεθούν στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, θα ακολουθήσουν το μουσικό οδοιπορικό στους τόπους που έζησε ο Μίκης Θεοδωράκης, με τραγούδια από το Βυζάντιο έως τον 20ο αιώνα και με τα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Συμμετέχουν οι ερμηνευτές Λάκης Χαλκιάς, Βασίλης Λέκκας, η Παραδοσιακή Ορχήστρα Χρήστου Τσιαμούλη και η Καίτη Κουλλιά. Στον δρόμο της μουσικής παράστασης οδηγός θα είναι η Άννα Φόνσου, με τον Μίκη Θεοδωράκη παρόντα και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

Αντί εισιτηρίου, όσοι προσέλθουν μπορούν να καταθέσουν τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται από τη φτώχεια με ένα πακέτο ρύζι, μακαρόνια, όσπρια ή γάλα κονσέρβας. Σημειώνεται ότι πέρυσι, η INTERAMERICAN, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και ένα θερμό κοινό ενεργών πολιτών, στον ίδιο χώρο, είχαν συγκεντρώσει ένα τόνο τροφίμων, που είχε αποδοθεί στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Το κηποθέατρο βρίσκεται απέναντι από την Ακρόπολη, στην πίσω πλευρά του Λόφου Φιλοπάππου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.