Αρχική Περιβάλλον Δίνουν αντικαταθλιπτικά σε πιγκουίνους για να αντέξουν τις καιρικές συνθήκες

Δίνουν αντικαταθλιπτικά σε πιγκουίνους για να αντέξουν τις καιρικές συνθήκες

DSCN6400

Απίστευτο αλλά πραγματικό! Οι υπεύθυνοι σε καταφύγιο θαλάσσιας ζωής στη βορειοανατολική Αγγλία, αναγκάστηκαν να δώσουν αντικαταθλιπτικά στους πιγκουίνους που φιλοξενούν, προκειμένου ν’ αντέξουν τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Οι 12 πιγκουίνοι Humboldt, που φιλοξενούνται στο κέντρο, κατάγονται από το Περού και τη Χιλή – και το είδος τους ευνοείται απ΄ τα ζεστά κλίματα.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα στη βορειοανατολική Αγγλία τους έχουν προκαλέσει αυξημένο στρες με αποτέλεσμα να μην κολυμπούν στο νερό, που είναι το φυσικό τους περιβάλλον.

Έτσι οι επιστήμονες κρύβουν αντικαταθλιπτικά στα ψάρια που τους δίνουν για τροφή, προκειμένου να χαλαρώσουν και να ανταπεξέλθουν στην προσωρινή αυτή καιρική αλλαγή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.