Αρχική InfoMommy Νέα Δίωξη σε βουλευτή για την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη

Δίωξη σε βουλευτή για την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη

giakoumakis61989Δίωξη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων σε βάρος του πρώην Υπουργού και βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον βουλευτή να έχει παρέμβει ώστε να μην φύγει από τη Γαλακτοκομική Σχολή, ένας από τους νταήδες- Κρητικούς.

Όπως επισημαίνει και το Epirusgate.blogspot.com, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ήταν υπεύθυνος για την. "άνωθεν" παρέμβαση προς τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ώστε να πέσουν "στα μαλακά" οι φοιτητές που φέρονται να ασκούσαν ψυχολογική βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τότε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με δηλώσεις που είχε κάνει, είχε παραδεχθεί ότι τηλεφώνησε στη Σχολή και μίλησε με τον πρώην διευθυντή κ.Μάντζαρη, για άλλη όμως περίπτωση σπουδαστή, ο οποίος είχε ζωγραφίσει σε τοίχο της σχολής την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού του,με αποτέλεσμα να απειλείται με αποβολή. Μάλιστα,είχε απειλήσει συγκεκριμένους δημοσιογράφους, με προσφυγή στην δικαιοσύνη για το θέμα.

Ταυτόχρονα ασκήθηκαν διώξεις για παράλειψη καθηκόντων σε δύο άτομα από το προσωπικό της σχολής. Το ένα από αυτά φαίνεται πως είναι ο πρώην διευθυντής της. Ο φάκελος για την υπόθεση φέρεται να βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.