Διοργανώστε τα πιο αξέχαστα πάρτι με το εντυπωσιακό GIGA Sound της Samsung

Samsung Giga SoundH Samsung Electronics Hellas παρουσιάζει το Giga Sound, ένα σύστημα ήχου που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας στη διοργάνωση των πιο αξέχαστων πάρτι. Το GIGA Sound διακρίνεται για τον εξαιρετικά δυνατό ήχο, χωρίς παραμορφώσεις, ενώ τα ηχητικά εφέ και τα 20 διαφορετικά μοτίβα φωτισμού που πάλλονται στο ρυθμό της μουσικής θα τραβήξουν την προσοχή των καλεσμένων σας.

600x600_1Χάρη στη λειτουργία Auto Change, το GIGA Sound προσφέρει συνεχόμενη αναπαραγωγή ήχου για να μην χάνετε λεπτό από τη διασκέδασή σας, ενώ η εύκολη σύνδεση μέσω Bluetooth με smartphone και η ασύρματη σύνδεση με τη Samsung τηλεόρασή σας μέσω του TV Sound Connect εξασφαλίζουν εύκολα και άμεσα εναλλακτικές πηγές μουσικού περιεχομένου.

600x600Παράλληλα, το GIGA Sound προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για την παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων. Με τη λειτουργία Ποδοσφαίρου, οι θεατές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα σαν να βρίσκονται στο γήπεδο. Ταυτόχρονα, είναι δυνατός ακόμα και ο έλεγχος της έντασης του ήχου των επευφημιών του πλήθους ή του σχολιασμού των φάσεων, ενώ ο φωτισμός του GIGA Sound πάλλεται, στους ρυθμούς του scoreboard του γηπέδου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Σύστημα ήχου τύπου 2.2 καναλιών
Συνολική ισχύς εξόδου 2300W
Ισχύς subwoofer 1100w
Crystal Amplifier Plus
DJ Beat, Auto Change
Football effect
USB1 to USB2 copy
Bluetooth power On
TV Soundconnect
Ασύρματη σύνδεση με Samsung τηλεοράσεις
Δυνατότητα επιλογής/ απενεργοποίησης του ενσωματωμένου στα ηχεία φωτισμού