Διοργανώστε το πιο ξεχωριστό παιδικό πάρτι με τη υπογραφή της ομάδας “Party all the time”

Σχεδιάζετε το πάρτι του παιδιού σας και θέλετε φέτος να του χαρίσετε μια γιορτή που θα τη θυμαται για καιρό; Ένα τέλειο παιδικό πάρτι δε χρειάζεται ούτε πολύ κόπο ούτε μεγάλα έξοδα. Το μόνο που απαιτεί είναι κέφι, φαντασία και καλή οργάνωση. Και επειδή σίγουρα τα δύο πρώτα τα έχετε καιρός να σας συστήσουμε και τους ειδικούς για τα καλύτερα πάρτι που δεν είναι άλλοι από την ομάδα “Party all the time” η οποια αποτελείται από παιδαγωγούς, μουσικούς, ηθοποιούς, γυμναστές και χορογράφους οι οποίοι με τις γνώσεις τους ανάλογα με την ειδικότητά τους, έχουν δημιουργήσει ξεχωριστά και δημιουργικά πάρτυ για παιδιά και μεγάλους.

11888088_715695875243529_2310615061271707750_n

Τα πάρτυ αυτά φιλοξενούνται στο καλλιτεχνικό πολυχώρο “Μουσική Δημιουργία”και η θεματολογία και το είδος τους διαμορφώνετε ανάλογα με τις ηλικίες. Μικροί και μεγάλοι μην χάσετε την πολύτιμη ευκαιρία να μοιραστείτε όλοι μαζί ανεπανάληπτες στιγμές χαράς, ξενοιασιάς, διασκέδασης, κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα. Το μόνο που έχετε να διαλέξετε είναι το θέμα τουπάρτι και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η  ομάδα “Party all the time”.

παιδικό πάρτι

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους  και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε ένα αξέχαστο και πρωτότυπο πάρτι με πραγματικά γιορταστική και φιλική ατμόσφαιρα για σας και τους καλεσμένους σας. Η  ομάδα “Party all the time” αναλαμβάνει την οργάνωση πάρτυ και σε άλλους χώρους όπως σχολεία, συλλόγους , εταιρείες, ξενοδοχεία , πάρκα κ.α.

Μουσική Δημιουργία
Αιθαλίδου 16 -Νέος κόσμος (μετρό Αγιος Ιωάννης)
2109022111 & 2107519131
https://www.facebook.com/partyinathens
Διοργάνωση πάρτυ- “Party all the time”