Αρχική InfoMommy Ομορφιά Διορθώστε τις ατέλειες των δοντιών σας

Διορθώστε τις ατέλειες των δοντιών σας

Αποκτήστε ένα τέλειο χαμόγελο, διορθώντας το χρώμα, το σχήμα, τη θέση και γενικά την εμφάνιση των δοντιών σας με bonding και όψεις.. ΤοBonding / Lifting δοντιών, αποτελεί μία από αυτές τις αποδοτικές μεθόδους, που πλέον είναι από τις ιδιαίτερα συχνές παρεμβάσεις της Αισθητικής Οδοντιατρικής. Πρόκειται για συντηρητικές αποκαταστάσεις της οδοντικής ουσίας με σύνθετες ρητίνες διαστρωμάτωσης, οι οποίες συνήθως πραγματοποιούνται χωρίς τρόχισμα δοντιών.

Τι είναι το bonding;

Είναι διαδικασία ανάπλασης της επιφανείας ενός ή περισσότερων δοντιών, με στόχο την αλλαγή ή τη βελτίωση του χρώματος, του σχήματος, της θέσης και γενικά της εμφάνισης των δοντιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.