Αρχική InfoMommy Νέα Δίπλα σε περισσότερα από 150.000 παιδιά που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ

Δίπλα σε περισσότερα από 150.000 παιδιά που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ

ote1Με το μήνυμα «Όσα και αν προσφέρουμε στα παιδιά, πάντα θα μας προσφέρουν περισσότερα» ο ΟΤΕ και η COSMOTE γιόρτασαν και φέτος σε ειδική εκδήλωση την στήριξή τους σε περισσότερα από 150.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη, προωθώντας παράλληλα τον εθελοντισμό των εργαζομένων.

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE τίμησαν δεκαέξι φορείς που φροντίζουν ώστε τα παιδιά αυτά να έχουν μια πιο ανθρώπινη ζωή, προσφέροντας συνολικά 550.000 ευρώ. Παράλληλα, μαζί με το έργο των φορέων, τιμήθηκαν και οι 4.700 εθελοντές που στέκονται καθημερινά στο πλευρό των παιδιών.

ote_ngos

Τα τελευταία χρόνια εκτός από χρήματα και υποδομές, στην εθελοντική δράση εμπλέκονται ενεργά και οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ. Πάνω από 6.000 εργαζόμενοι συμμετείχαν και φέτος σε εθελοντικές δράσεις. «Το καλύτερο αποτέλεσμα δεν έρχεται όταν κάθε μέλος της ομάδας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του, αλλά όταν ο καθένας στην ομάδα κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του και την ομάδα. Και όλοι ανήκουμε στη μεγάλη ομάδα της κοινωνίας, άρα η ευθύνη για το μέλλον των παιδιών ανήκει σε όλους μας», δήλωσε κατά την εκδήλωση ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ.

ote

Συνολικά ο ΟΤΕ και η COSMOTE μετρούν 16 χρόνια προσφοράς σε οργανισμούς που φροντίζουν τα παιδιά, έχοντας διαθέσει συνολικά πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ, σε περισσότερους από 50 φορείς που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών, σε όλη την Ελλάδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.